Betalen

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

iDEAL en PayPal

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kun je zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. iDEAL is in Nederland de meest gebruikte betaalmethode voor veilige en directe betalingen op internet. U betaalt in uw eigen herkenbare en vertrouwde bancaire omgeving.

VOORUITBETALING

Bij vooruitbetaling maakt u, na uw bestelling te hebben ingevoerd, het orderbedrag over aan Hodam Handelsonderneming. Dit kan o.a. met internet bankieren van uw bank.

Bankgegevens

Bank:

Rabobank

Plaats:

Oldenzaal

Rekeningnummer:

105988774

IBAN:

NL 42 RABO 0105988774

BIC

RABONL2U

Begunstigde:

Hodam Handelsonderneming

Vermeld u alstublieft bij het overmaken het ordernummer uit uw orderbevestiging.

Het voordeel van vooruitbetaling is dat het veilig is en het geen extra kosten met zich meebrengt. Houdt u echter wel rekening met een overboeking periode van één tot drie werkdagen. Na ontvangst van uw betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling in de regel nog dezelfde dag versturen.

BETALEN ONDER REMBOURS

Indien u wenst kunnen wij uw bestelling onder rembours bij u afleveren. Betaling onder rembours is veilig en snel. U betaalt bij aflevering van uw bestelling aan de bezorger.
Voor leveringen onder rembours berekenen wij € 15,95 per bestelling.
Remboursbestellingen worden alleen in Nederland verzonden. Postbussen kunnen niet onder rembours geleverd worden. De rembourskosten worden aan uw bestelling toegevoegd nadat u bij het afronden van uw bestelling voor 'onder rembours' heeft gekozen.

CREDITCARD

Bij Hodam Handelsonderneming kunt u met uw MasterCard en VISA kaart betalen. Betalen met creditcard is extra veilig door de 3D secure beveiliging (MasterCard SecureCode of Verified by Visa)
Voor creditcardbetalingen brengen wij geen betaalkosten in rekening. Dit geldt voor alle creditcards die wij ondersteunen, zowel MasterCard als Visa.

ANNULEREN?

U kunt uw bestelling alsnog kosteloos annuleren zolang uw order nog niet is verzonden. Hier zijn geen annuleringskosten aan verbonden. U kunt uw order annuleren door een e-mail te sturen naar info@hodam.eu met hierin de mededeling dat u uw bestelling wilt annuleren en met vermelding van het ordernummer. Een eventuele betaling wordt binnen 14 dagen teruggestort.