Goede kwaliteit
scherp geprijsd

Ruilen en retouren

Herroepingsrecht bij levering van producten

  1. Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of ontvangst van het product namens u.
  2. Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakkingen. U dient het product slechts in die mate uit te pakken, te gebruiken en/of te passen om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Hodam Handelsonderneming te retourneren, conform de door de ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Tevens raden wij aan om direct na ontvangst van het product te controleren of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Wat te doen indien u iets bij ons wilt ruilen of retourneren?

Producten die niet in aanmerking komen om te ruilen en/of te retourneren zijn:

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Kosten ruilen en retourneren?

De kosten voor het ruilen en retourneren van producten zijn voor uw eigen rekening.

Annulering van uw bestelling

U kunt uw bestelling kosteloos annuleren zolang uw order nog niet is verzonden. Hier zijn geen annuleringskosten aan verbonden. U kunt uw order annuleren door een e-mail te sturen aan info@hodam.eu met hierin de mededeling dat u uw bestelling wilt annuleren en met vermelding van het ordernummer. Een eventuele betaling wordt binnen 14 dagen teruggestort.