Verzending en bezorging

Als u de producten (van maandag t/m vrijdag) online heeft besteld en betaald, wordt uw bestelling in Nederland doorgaans binnen 48 uur bij u bezorgd.

Om uw bestelling te kunnen verwerken, dienen wij uw betaling eerst ontvangen te hebben. Tussen de afboeking van uw rekening en de bijboeking op onze rekening kan enige werkdagen verschil zitten. Uw bestelling wordt in behandeling genomen op het moment dat wij uw betaling ontvangen hebben.

Verzendkosten
Bij bestelingen boven € 19,95 (incl. BTW) wordt uw bestelling gratis binnen Nederland naar u verstuurd. Bij bestellingen onder € 19,95 (incl. BTW) berekenen wij een verzendbijdrage van € 4,95 in Nederland (incl. BTW) en ook 4,95 naar Belgie.

Afhalen bestellingen
Bestellingen kunnen worden afgehaald op afspraak.

Bestellingen in het weekend
Bestellingen die in het weekend worden besteld en betaald* (vrijdag na 15.00 uur , zaterdag en zondag) worden op maandag in behandeling genomen.

Kan ik een bezorgafspraak maken?
Helaas is het niet mogelijk om een bezorgafspraak te maken. Wij zijn afhankelijk van de chauffeursroute van onze vervoerders.

Wat zijn de levertijden?
Wij leveren alle producten uit voorraad. Bestellingen die op werkdagen worden besteld worden doorgaans de volgende dag bij u afgeleverd, daar wij afhankelijk zijn van de vervoerder kunnen wij niets garanderen.

Wordt ik automatisch geïnformeerd wanneer de levertijden veranderen?
Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren wanneer een product niet binnen de aangegeven termijn geleverd kan worden. U wordt per email op de hoogte gebracht.

Algemene voorwaarden
Meer over onze leveringsvoorwaarden vindt u in onze algemene voorwaarden.